Friday, February 24, 2012

Yahve si Iisus sunt conducatorii unei civilizatii extraterestre angelice.

Apasa play pt vizionare "Conspiritus remake" si o sa intelegeti mai multe despre lumea care ne inconjoara, adevarul despre ozn-uri, extraterestrii demonici, cine conduce lumea asta mizerabila etc. Universul asta are intre 13,7-15 miliarde de ani, viata se presupune ca a aparut acum aprox. 10 miliarde de ani, iar viata pe Terra acum 3,5 miliarde. Se pare ca Yahve si Iisus sunt conducatorii unei civilizatii extraterestre angelice foarte avansate dpdv spiritual si tehnologic ce s-au dezvoltat cu milioane daca nu miliarde de ani in urma si care vin din galaxia asta, universul asta sau poate alt univers, dintr-un mulivers cu o infinitate de universuri (concluzii trase de stiinta moderna). Acuma stapanesc imperii galactice si chiar alte dimensiuni ale acestui Univers (11 dupa ultimele concluzii trase tot de stiinta moderna, dintre care oamenii nu percep decat trei!). Yahve se presupune ca a dezvoltat programul de inginerie genetica al evreilor, iar Biblia tocmai asta descrie in Vechiul Testament numai ca totul este ascuns in metafore. Prin Noul Testament aceasta civilizatie si-a extins influenta pe intreg Pamantul prin crestinism. Satan se pare ca este conducatorul altei civilizatii, insa incapabila de o evolutie a constiintei la scara universala, foarte involuata, civilizatie extraterestra demonica, care se pare stapaneste umanitatea acum prin societatiile secrete, illuminati etc.. zona 51 - si sunt multe altele pe planeta asta - este folosita ca loc unde aceste civilizatii demonice devarsa tehnologie acestor idioti inselandu-i si pregatindu-i de o invazie extraterestra din spatiul cosmic... invazie ce ar reprezenta a doua venire a lui Iisus de fapt. Exista o * de proportii incredibile la nivel mondial dupa cate s-ar parea. Aceste civilizatii sunt intr-un mare conflict, iar omenirea se afla la mijloc.

''Nu Dumnezeu a creat Universul!"

.
Faimosul om de stiinta Stephen Hawking isi exprima, raspicat, in noua sa carte, “The Grand Design”, opinia ca Universul nu a fost creat de Dumnezeu. Profesorul crede, in schimb, ca legile fizicii s-au aflat in spatele Big Bang-ului, provocand astfel Religia.
"Deoarece exista o lege asa cum este gravitatia, Universul poate si se va crea singur din nimic. Creatia spontana este motivul pentru care exista ceva in locul a nimic, motivul pentru care Universul si noi existam. Nu este necesara invocarea lui Dumnezeu, Care, pe baza unui plan bine stabilit, a pus Universul in miscare", declara Hawking in lucrarea lui.

Cartea, al carei coautor este fizicianul american Leonard Mlodinow si care va fi publicata in 9 septembrie, isi propune sa conteste convingerea lui Sir Isaac Newton, care credea ca Universul trebuie sa fi fost proiectat de Dumnezeu, deoarece nu se putea forma din haos.

Hawking invoca descoperirea din 1992 a unei planete orbitand o alta stea decat Soarele, pentru a sustine ca "un asemenea fapt transforma coincidentele conditiilor noastre planetare - Soarele unic, combinatia norocoasa a distantei dintre acesta si Pamant, masa solara - in ceva putin remarcabil si nu foarte convingator in sensul proiectarii atente a Pamantului doar pentru a ne face pe plac noua, fiintelor umane."

Anterior, Stephen Hawking parea sa accepte rolul lui Dumnezeu in crearea Universului, declarand ca descoperirea unei teorii complete, unificate, ar reprezenta triumful absolut al ratiunii umane, "caci atunci vom stii cum gandeste Dumnezeu". Din acest motiv, unii sunt de parere ca cercetatorul, considerat cel mai inteligent om in viata, agreeaza implicarea unei inteligente superioare la baza legilor fizice care au format Universul, dar nu se poate acomoda cu ideea proiectarii precise a acestuia.

Ce este defapt timpul??

Ce este defapt timpul??

 Definitia fizica ar suna cam asa"Este o măsură a duratei evenimentelor si are diferite întelesuri în functie de contextul în care este definit.timpul" este o proprietate emergenta a miscarii/interactiunii/transformarii entitatilor/proceselor fizice.

Concluzia??

Eu stiu doar ca ceasurile satelitilor pentru GPS trebuie mai tot timpu reglate si releglate, asta explica multe, de ce ceasurile interne ale satelitilor nu sunt acelelasi ca si cele de pe pamant, adica o secunda pentru un satelit care orbiteaza pamantu cu o anumita viteza de ce nu-i la fel cu secunda de pe pamant???? asta spune multe.

Timpul psihologic nu este la fel de obiectiv ca timpul fizic.Albert Einstein spunea ca „o ora petrecuta in compania unei fete dragute trece mult mai repede decat o ora petrecuta pe scaunul unui dentist.
Teoria lui Albert Einstein s-ar confirma si mai convingator daca am detine tehnologia necesara pentru a depasi viteza luminii (300.000 km/s) – lucru care astazi este irealizabil, tinand de domeniul fizicii teoretice sau al SF-ului. In sfarsit, ipotetic vorbind, daca am atinge aceasta viteza, consecintele ar fi cel putin ciudate: de exemplu, am putea calatori cu o racheta timp de doi ani pana la cea mai apropiata stea, urmand ca apoi sa ne reintoarcem pe Pamant, unde i-am gasi pe cei dragi mai batrani cu 14 ani decat i-am lasat??


ASTEPT PARERILE VOASTRE.


Powered By Blogger